Mød os her

Linkedin

Kontakt

Ring til os

Salg af bionaturgascertifikater

Oliver vil sammen med Thomas udgør DBC’s  team omkring certifikathandel, hvor de i tæt samarbejde med biogasproducenterne skal optimere produktionen ud fra et bæredygtighedsprincip og samtidigt videreudvikle markedet for købere af certifikaterne blandt danske- og internationale virksomheder.

Læs mere om Thomas og Oliver under deres profiler

Thomas Ollendorff
Sales Director

Thomas har tidligere været ansat 14 år ved Ørsted og har herfra indgående erfaring med salg af gas og certifikater. De seneste fire år har Thomas arbejdet som selvstændig konsulent med fokus på det industrielle svenske marked for biogas og naturgas. I den forbindelse har han hjulpet virksomhederne med at udforme deres grønne strategi.
Læs mere

Oliver Scharf
Sales Director

Oliver har i mere end 5 år været ansat ved energiselskabet E.ON Danmark., hvorfra han medbringer bred viden om el- og gasmarkeder. De seneste 2,5 år har han haft ansvar for E.ON’s biogas- og certifikatportefølje herunder salg til danske og internationale kunder samt bæredygtighedscertificering af biogas anlæg. Oliver har arbejdet med forretningsudvikling indenfor biogas til tung transport og salg af biotickets
Læs mere

Adresse

Skivevej 120,
7500 Holstebro

Telefon

Følg os her

© 2019 Danish Bio Commodities A/S, Skivevej 120, 7500 Holstebro | Privatlivspolitik