Mød os her

Linkedin

Kontakt

Ring til os

Investeringer i biogasanlæg

Etableringen af Danish Bio Commodities er blevet positivt modtaget blandt anlæggene og DBC har indgået den første certifikathandelsaftale og tæt dialog med andre anlæg. I forbindelse med denne dialog har flere anlæg efterspurgt et tættere partnerskab med DBC og dets ejerkreds – hvilket har ført til etableringen af DBC Invest.

Med DBC Invest følger et investeringstilsagn på 215 millioner kr. i danske biogasanlæg. Der forventes investering i 5-15 biogasanlæg indenfor de næste 24 mdr. Ved at investere i en større portefølje af biogasanlæg, skabes der muligheder for vidensdeling og optimering på tværs af de anlæg, som er under ejerparaplyen.

Etablering af DBC Invest sker som en naturlig forlængelse af etablering af Danish Bio Commodities, så DBC får indflydelse på hele biogasanlæggets værdikæde fra indkøb af biomasse til salg af grønne certifikater.

DBC Invest er en kapitalstærk partner, som ønsker at investere i anlæggene og videreudvikle dem. Dette bl.a. for at reducere produktionsomkostninger og på sigt skabe andre afsætningsmuligheder for biogassen (eksempelvis gas til transport).

DBC Invest har ambitioner om at investere i en række biogasanlæg i løbet af de kommende år. I den forbindelse vil selskabet gå efter en ejerandel på 30-49 % i hvert enkelt biogasanlæg.

Landmændene som ejer anlæggene får penge på lommen og vil samtidigt med en kapitalstærk partner med indsigt i landbrugs- og energisektoren være med på en spændende udvikling for biogasanlægget fremadrettet.

Der har de seneste måneder været tæt dialog og forhandlinger med flere anlæg og det første køb forventes at kunne offentliggøres snart.

Pressemeddelelse
– marts 2020

Danish Bio Commodities vil investere 215 millioner kr. i biogas

Adresse

Skivevej 120,
7500 Holstebro

Telefon

Følg os her

© 2019 Danish Bio Commodities A/S, Skivevej 120, 7500 Holstebro | Privatlivspolitik